Atabeyli İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda; dünü bugünü ve geleceği bütünleştirerek,erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayarak özgün, etkili ve nitelikli bir okul oluşturup; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı düşünen, araştıran, üreten ve hayata umutla bakan nesiller yetiştirmek.

Misyon: Biz Atabeyli İlköğretim Okulu olarak; Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek; sorumluluklarıını bilen ve yerine getiren; insan haklarına saygılı, özgüveni olan, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları sağlamak için çabalarız.

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza Atabeyli, Hörmetli, Örtülü, Belence, Doğanören ve Akgüney köylerinden taşıma yapılmaktadır. Öğrencilerimizin tümü taşımalıdır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Öğrenciler aynı binada bulunan Atabeyli Ortaokulu'na yerleşmektedir.
Sportif Etkinlikler: Voleybol, futbol turnuvaları, koşu yarışmaları, satranç turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: YİĞİT İNEBOLU OKUYOR, SPOR DOSTU İNEBOLU PROJELERİNE KATILIM GÖSTERMEKTEDİR.

WEB - https://atabeyliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ATABEYLİ KÖYÜ KARŞI MEVKİİ KARŞI KÜME EVLERİ ATABEYLI ORTAOKULU BLOK NO 21 İÇ KAPI NO 1 İNEBOLU / KASTAMONU

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Atabeyli köyü´nde Karşı Mevkiinde yer almaktadır. köy bir vadiye kurulmuş olup bakıldığında köy vadinin bir tarafında okul ise diğer tarafındadır.

Ulaşım Ulaşım kendi imkanlarımızla yada köy servisleriyle yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İnebolu ilçemize 27 km Kastaonu İlimize Uzaklığımız ise 116 km dir